-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Pewny Start. Aktywni zawodowo. Zajęcia kulina. KP1
Symbol:
9788326744549
99.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24-48h |
| Cena przesyłki | 14.99 |
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788326744549 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną.
Tematyka: środki spożywcze, surowce, produkty i półprodukty, potrawy i posiłki, metody konserwowania żywności, etapy obróbki wstępnej i cieplnej żywności.
Autor:
Joanna Hryń, Krystyna Rapiej
Wydawnictwo:
Nowa Era/PWN
Rok wydania:
2022
Oprawa:
broszurowa
Stron:
81
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci