-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Jak leczyć się czekoladą
Symbol:
9788378640790
70.22
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24-48h |
| Cena przesyłki | 14.99 |
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788378640790 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Profesor Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii, honorowym profesorem Wydziału Lekarskiego Uniwersytetu w Montpellier. Opublikował wiele prac na temat zdrowego trybu życia człowieka, w szczególności właściwego odżywiania.
Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów. Ta książka to prawdziwa rewolucja, która może zupełnie zmienić nasze postrzeganie najwspanialszej słodkości świata, a co więcej dzięki tej zmianie podejścia wybitnie przyczynić się do poprawy naszego zdrowia.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów. Ta książka to prawdziwa rewolucja, która może zupełnie zmienić nasze postrzeganie najwspanialszej słodkości świata, a co więcej dzięki tej zmianie podejścia wybitnie przyczynić się do poprawy naszego zdrowia.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Autor:
Joyeux Henri, Berton Jean
Wydawnictwo:
AA
Rok wydania:
2021
Oprawa:
twarda
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci