-
Dieta wzmacnijąca odporność w.2
Symbol:
9788381515979
41.51
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Cena przesyłki | 14.99 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788381515979 |
EAN | 9788381515979 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Odporność organizmu zależy od wielu czynników, a nasze ciało jest wyposażone w liczne mechanizmy broniące nas przed bakteriami i wirusami. Jednak zdarza się, że nie pracują one właściwie, jeśli nie potrafimy o siebie zadbać. Aby nie dopuścić do osłabienia odporności, można między innymi stosować właściwą dietę. Nie wystarczy jednak okazjonalnie zjeść kilka zdrowych produktów. Na odporność trzeba zapracować krok po kroku, pamiętając o podstawowych zasadach, takich jak odpowiednia ilość makroskładników, witamin i dbałość o kondycję bakterii jelitowych.
Z tej książki dowiesz się:
jak budować zdrowie i odporność przez cały rok,
jakie produkty jadać, by zapobiegać spadkom odporności,
jak komponować posiłki w sezonie zwiększonej zachorowalności,
co jeść i jak wspierać swój organizm, gdy mimo wszystko dopadnie cię choroba.
W poradniku zawarto przepisy na odżywcze dania dostarczające ważnych składników i wspierające naszą naturalną odporność.
AGATA LEWANDOWSKA - dietetyczka z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem rekreacyjnym, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o żywieniu, między innymi Dieta antyrakowa, Dieta w chorobie Hashimoto, Detoks cukrowy, Schudnij bez diety, Przepisy na młodość, Niski indeks glikemiczny, Dieta zdrowych jelit.
Z tej książki dowiesz się:
jak budować zdrowie i odporność przez cały rok,
jakie produkty jadać, by zapobiegać spadkom odporności,
jak komponować posiłki w sezonie zwiększonej zachorowalności,
co jeść i jak wspierać swój organizm, gdy mimo wszystko dopadnie cię choroba.
W poradniku zawarto przepisy na odżywcze dania dostarczające ważnych składników i wspierające naszą naturalną odporność.
AGATA LEWANDOWSKA - dietetyczka z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem rekreacyjnym, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o żywieniu, między innymi Dieta antyrakowa, Dieta w chorobie Hashimoto, Detoks cukrowy, Schudnij bez diety, Przepisy na młodość, Niski indeks glikemiczny, Dieta zdrowych jelit.
Autor:
Agata Lewandowska
Wydawnictwo:
RM
Rok wydania:
2022
Oprawa:
broszurowa
Stron:
192
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci