-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Ciasta i Desery Bezglutenowe
Symbol:
9788378640998
52.08
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24-48h |
| Cena przesyłki | 14.99 |
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788378640998 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Kamila i Noemi to dwie siostry, które w dzieciństwie dowiedziały się, że mają nietolerancję glutenu. Był to czas, gdy w sklepach nie było zbyt wielu produktów bezglutenowych, a zwłaszcza słodyczy.
Postanowiły więc wziąć sprawy we własne ręce i na początku z mamą, a następnie same zaczęły przygotowywać potrawy, które mogłyby jeść.
Żeby pomóc innym osobom z podobnymi problemami, postanowiły podzielić się swoim doświadczeniem. W 2013 roku obie nastolatki założyły na Facebooku stronę Bezglutenowe przepisy, którą prowadzą do dziś.
Największą popularnością cieszą się ich ciasta i desery, ponieważ te dania zazwyczaj najtrudniej jest przygotować. Niektóre z tych przepisów powstały dzięki podróżom autorek po świecie i czerpaniu inspiracji z dorobku innych kuchni.
Niniejsza książka zawiera 54 wyjątkowe receptury sprawdzone i dokładnie opisane na przepyszne słodkości, powstałe dzięki wizytom Kamili i Noemi na Węgrzech, we Włoszech, w Hiszpanii, w Stanach Zjednoczonych i w Izraelu.
Używane w przepisach produkty są certyfikowane jako bezglutenowe.
Postanowiły więc wziąć sprawy we własne ręce i na początku z mamą, a następnie same zaczęły przygotowywać potrawy, które mogłyby jeść.
Żeby pomóc innym osobom z podobnymi problemami, postanowiły podzielić się swoim doświadczeniem. W 2013 roku obie nastolatki założyły na Facebooku stronę Bezglutenowe przepisy, którą prowadzą do dziś.
Największą popularnością cieszą się ich ciasta i desery, ponieważ te dania zazwyczaj najtrudniej jest przygotować. Niektóre z tych przepisów powstały dzięki podróżom autorek po świecie i czerpaniu inspiracji z dorobku innych kuchni.
Niniejsza książka zawiera 54 wyjątkowe receptury sprawdzone i dokładnie opisane na przepyszne słodkości, powstałe dzięki wizytom Kamili i Noemi na Węgrzech, we Włoszech, w Hiszpanii, w Stanach Zjednoczonych i w Izraelu.
Używane w przepisach produkty są certyfikowane jako bezglutenowe.
Autor:
Kamila i Noemi Górny
Wydawnictwo:
AA
Rok wydania:
2020
Oprawa:
twarda
Stron:
176
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci