-
Skarby ogrodu. Szczaw, mirabelki, zielone pomidory
Symbol:
9788381037457
62.16
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 24-48h |
Cena przesyłki | 14.99 |
Dostępność | 9 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788381037457 |
EAN | 9788381037457 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Gotowanie to wieczna przygoda!
A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!
W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!
Szczaw, mirabelki, zielone pomidory, niedojrzałe orzechy, rośliny ozdobne, owoce rzodkiewki, natka marchewki, czosnek niedźwiedzi, chmiel, topinambur i fiołki.
Autorka wyczarowała z nich 237 przepisów.
Interesujące smaki, oryginalne struktury i zdrowotne właściwości zaskoczą i oczarują każdego, kto ceni wartościowe i smaczne potrawy.
Tartaletki z musem czekoladowo-śliwkowym i konfiturą szczawiową. Wino z mirabelek. Chutney z zielonych orzechów. Smażone łuszyny rzodkiewki i kwiaty marchwi. Hummus z topinamburu. Carpaccio wołowe z nasturcją i marynowanymi cebulkami powietrznymi lilii tygrysiej. Czekoladki chmielowe. Guacamole z czosnkiem niedźwiedzim. Fiołkowe risotto z krewetkami
Smacznego!
A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!
W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!
Szczaw, mirabelki, zielone pomidory, niedojrzałe orzechy, rośliny ozdobne, owoce rzodkiewki, natka marchewki, czosnek niedźwiedzi, chmiel, topinambur i fiołki.
Autorka wyczarowała z nich 237 przepisów.
Interesujące smaki, oryginalne struktury i zdrowotne właściwości zaskoczą i oczarują każdego, kto ceni wartościowe i smaczne potrawy.
Tartaletki z musem czekoladowo-śliwkowym i konfiturą szczawiową. Wino z mirabelek. Chutney z zielonych orzechów. Smażone łuszyny rzodkiewki i kwiaty marchwi. Hummus z topinamburu. Carpaccio wołowe z nasturcją i marynowanymi cebulkami powietrznymi lilii tygrysiej. Czekoladki chmielowe. Guacamole z czosnkiem niedźwiedzim. Fiołkowe risotto z krewetkami
Smacznego!
Autor:
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Wydawnictwo:
Pascal
Rok wydania:
2021
Oprawa:
twarda
Stron:
368
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci