-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Kultura koreańska od kuchni rytuały, etykieta...
Symbol:
9788323548836
43.13
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24-48h |
| Cena przesyłki | 14.99 |
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788323548836 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Teksty zawarte w tomie nawiązują do najdawniejszych dziejów koreańskiej kultury kulinarnej, symboliki ryżu i jego rytualizacji, roli herbaty oraz napojów alkoholowych w kulturze życia codziennego, obejmują też wątki biesiadne w poezji i przekazy na temat historycznej i współczesnej tradycji kulinarnej.
Autor:
Romuald Huszcza, Anna Wojakowska-Kurowska
Wydawnictwo:
Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Stron:
242
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci