• Kultura koreańska od kuchni rytuały, etykieta...

43.13
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24-48h
Cena przesyłki 14.99
Paczkomaty InPost 14.99
Kurier 15.99
Dostępność 2 szt.
EAN 9788323548836

Płatność AutoPay/wpłata na konto

Teksty zawarte w tomie nawiązują do najdawniejszych dziejów koreańskiej kultury kulinarnej, symboliki ryżu i jego rytualizacji, roli herbaty oraz napojów alkoholowych w kulturze życia codziennego, obejmują też wątki biesiadne w poezji i przekazy na temat historycznej i współczesnej tradycji kulinarnej.
Autor:
Romuald Huszcza, Anna Wojakowska-Kurowska
Wydawnictwo:
Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Stron:
242
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

Przerwa techniczna.