-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marn
Symbol:
9788301233907
138.55
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
| Wysyłka w ciągu | 24-48h |
| Cena przesyłki | 14.99 |
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788301233907 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
"Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia" to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności:
- Skala marnowania żywności
- Konsekwencje marnowania żywności
- Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności
- Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności
- Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania
- Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania
- Warunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumenta
- Sposoby ograniczania marnowania żywności
Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
Autor:
Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan
Wydawnictwo:
PZWL
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Stron:
200
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci