-
Domowe wędzenie żywności w.10
Symbol:
9788381519205
46.69
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 24-48h |
Cena przesyłki | 14.99 |
Dostępność | 76 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788381519205 |
EAN | 9788381519205 |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Autor:
Warren R. Anderson
Wydawnictwo:
RM
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Stron:
256
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci