• Domowe wędzenie żywności w.10

Symbol: 9788381519205
46.69
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24-48h
Cena przesyłki 14.99
Paczkomaty InPost 14.99
Kurier 15.99
Dostępność 76 szt.
ISBN 9788381519205
EAN 9788381519205

Płatność AutoPay/wpłata na konto

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Autor:
Warren R. Anderson
Wydawnictwo:
RM
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Stron:
256
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci