• Danie liofilizowane Lyofood owsianka kokosowa z jagodami

Symbol: 5902768107616
73.62
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24-48h
Cena przesyłki 15.99
Kurier 15.99
Dostępność 1 szt.
EAN 5902768107616

Płatność AutoPay/wpłata na konto

Danie liofilizowane Lyofood owsianka kokosowa z jagodami

ŚNIADANIE MISTRZÓW - OWSIANKA! Bezglutenowy owies gotowany z pożywnym napojem kokosowym, z dodatkiem jagód z polskich gór, zdrowe nasiona chia, syrop z agawy dla osłody. Dopełnieniem smaku są świeże figi. Nie ma nic lepszego, na zdrowy początek każdego dnia!

Składniki: PL: płatki owsiane bezglutenowe 53% Pochodzenie: UE, napój kokosowy 37%, figi plastry 4%, syrop z agawy 4%, nasiona chia, jagody całe; EN: gluten-free oats Origin: EU 53%, coconut milk 37%,figs slices 4%,agave syrup, chia seeds,blueberries whole

  • Waga netto: 100
  • Waga po zalaniu: 300
  • Kcal: 518
  • Kod EAN: 5902768107616
  • Okres przydatności do spożycia od daty produkcji (miesiące): 36
  • gluten free
  • lactose free
  • danie wegańskie

Marka Lyo Food to uznana na całym świecie polska firma zajmująca się produkcją dań liofilizowanych opartych na produktach naturalnych, ze sprawdzonych, certyfikowanych i własnych upraw. Wszystkie dania przed obróbką termalną są przygotowywane tak jakby zaraz miały trafić na stół. Dzięki temu ich smak jest wyrazisty i „prawdziwy”. Poza tym firma od początku stawia na naturalność – zero konserwantów. Dania pakowane są bezpośrednio po tym jak wyjeżdżają z komory liofilizacyjnej. Marka LyoFood jest dumna z faktu, że cały proces przygotowywania dań utrzymują we własnym zakresie.

Przygotowanie: 1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 200 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr. 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci