-
Czasopismo Ultra numer 36
Wysyłka w ciągu | 24-48h |
Cena przesyłki | 15.99 |
Dostępność | 27 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Płatność AutoPay/wpłata na konto
WYWIAD NA SZCZYCIE
Prawdziwi twardziele nie boją się uczuć – wywiad z Jarkiem Gonczarenko i Rafałem Bielawą – James Kamiński
Doktorat z gryzienia trawy – Bodil Oudshoorn – Krzysztof Dołęgowski
Darek Marek – Ultras Numeru
Dominika Stelmach – ultraska na walizkach – James Kamiński
Joanna Kozanecka – Jędrek Maćkowski
TEMAT NUMERU
Gdy przestanę rzucać mięsem – fizjolog Tomasz Sawczyn o zaletach diety roślinnej
Shinrin-yoku – leśna kąpiel – Maciej Fink-Finowski
VegeRunners Club – Tomek Pająk
PRZEGLĄD RYNKU
Konopie na dobre i na złe – Mateusz Sadowski
SALEWA ALPINE HEMP – naturalny komfort
Piwo bez procentów – Tomasz Kopyra
TEST SPRZĘTU
HOT SIXTTEEN – test – Brooks Cascadia 16 – Maciej Struk
Do lasu i na koncert z kontrabasem – test -Merrell Trail Glove 6 – Norbullo Kontrabacz
Memory, five i nie ma siary! – test telefonu Hammer Explorer Pro – Jędrek Maćkowski
AWANTURNICZO-PODRÓŻNICZY
Malezja – prawie raj do biegania – Mateusz Zygmunt
RUN & FLY – Michał Girlach
PRZEWYŻSZENIE
Slackline – lina czy taśma – Paweł Jarosiewicz
IcoTeRaz? – International Trail Running Association – Kuba Krause
NA MEDAL
Etapowa Triada – co trzy biegi to nie jeden – Kacper Piech
Krwawa Pętla 2021 – Ireneusz Kociołek
Morza szum, piekielna plaża i 100MIL ULTRA po Kaszubach – Jarosław Cieśla
PAKIET STARTOWY
Techniki biegu – ucz się w wodzie – Maciej Jagusiak
Ultra mowa – Marcin Rosłoń
MIASTECZKO ULTRASA
Miejsca przyjazne ultrasom – Jędrek Maćkowski
PUNKT ODŻYWCZY
Ulubione roślinne przepisy ultra biegaczy – Gniewomir Skrzysiński, Kamil Dąbkowski, Marcin Suski, Marta Dębska
Wege biegacz – Marta Naczyk
GŁOWA W CHMURACH
Legendy Ultra – Łzy Kanady – Terry Fox – Krzysztof Dołęgowski
ALL ABOUT SWIMRUN
136 – 100 km biegiem i wpław – Jędrek Maćkowski
- Producenci