• Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia

Symbol: 9788322798614
73.65
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24-48h
Cena przesyłki 14.99
Paczkomaty InPost 14.99
Kurier 15.99
Dostępność 3 szt.
EAN 9788322798614

Płatność AutoPay/wpłata na konto

Wiele leków pochodzenia roślinnego ma długą historię stosowania w tradycyjnej medycynie, czego dowodem są zioła, ekstrakty roślinne i olejki eteryczne. Żywność, jak i leki pochodzenia roślinnego mają również istotny wpływ na zdrowie i dobre samopoczucie. Ważne jest świadome i zrównoważone podejście do ich spożywania lub stosowania, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb i ewentualnych reakcji organizmu.

Dostępne opracowania naukowe i popularnonaukowe powielają wiele błędnych stereotypów dotyczących związków odżywiania z powstawaniem różnych chorób i procesem starzenia. Nie znajdują one jednak potwierdzenia w wynikach badań. Głównym celem niniejszego opracowania jest charakterystyka prozdrowotnych składników żywności, które mają istotny wpływ na zachowanie zdrowia fizycznego i psychicznego do późnej starości.

Autor:
Jan Fiedurek
Wydawnictwo:
UMCS
Rok wydania:
2025
Oprawa:
broszurowa
Stron:
312

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Uważać na małe elementy.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

Przerwa techniczna.